Οι ομάδες από την Ρωσία παραμένουν αποκλεισμένες από την UEFA

24/01/2023 | 22:41

 

Καμία αλλαγή! Οι Ρώσοι συναντήθηκαν με την UEFA για το ζήτημα του αποκλεισμού των ομάδων της χώρας -λόγω του πολέμου με την Ουκρανία– και παραμένουν σε καθεστώς αποκλεισμού

Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ρωσίας συναντήθηκαν την Τρίτη (24.01) με αντιπροσωπεία της UEFA, σε μια προσπάθεια να αλλάξει το στάτους με τον αποκλεισμό των ομάδων από τις διοργανώσεις της UEFA, ύστερα από τον αποκλεισμό τους λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Τα νέα που προέκυψαν , όμως, δεν ήταν ευχάριστα. Οι ομάδες παραμένουν αποκλεισμένες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, η Ρωσία δεν θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Super Cup, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί στο Καζάν.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό πέραν της UEFA, αρνητικές στην επιστροφή της Ρωσίας στα δρώμενα είναι και η FIFA με την Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ).

https://www.newsit.gr/

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά