Ερρίκος Ανδρέου: Θλίψη στην κηδεία του – Απούσα η σύζυγός του, Νόρα Βαλσάμη

24/01/2023 | 20:46

 

«Πατέρα μου, θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου, όσο θα υπάρχω»

Το τελευταίο αντίο στον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου είπαν το μεσημέρι της Τρίτης 24/1 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου ο γιος του, Έρικ και όλοι εκείνοι που τον αγάπησαν μέσα στην πορεία της ζωής του και από το έργο του.

Απούσα ήταν η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει από τη Σύρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ο σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε ηλικία 84 ετών έπειτα από πολύμηνη μάχη με διάφορα προβλήματα υγείας, καθώς όπως έγινε γνωστό από τον περασμένο Αύγουστο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Ο θάνατός του, που αποτελεί σημαντική απώλεια για τον χώρο του πολιτισμού, βύθισε στο πένθος την οικογένειά του ενώ τα λόγια που έγραψε ο γιος του λίγο μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης, αντικατοπτρίζουν τον πόνο τους.

«Πατέρα μου, θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου, όσο θα υπάρχω. Σ΄ ευχαριστώ για όλα, καλό παράδεισο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Έρικ Ανδρέου.

Στο τελευταίο «αντίο» στον Ερρίκο Ανδρέου βρέθηκαν οι: Άννα Φόνσου, Κώστας Πρέκας, Μαίρη Βιντιάδου, Θάνος Καληώρας και Νταίζη Λεμπέση.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου