Τους πήρε… η μπάλα: Κίνδυνος κυρώσεων για Ρονάλντο, Σάρι και άλλους παίκτες της Γιουβέντους

24/01/2023 | 20:28

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις αλλά και οι επικείμενες κυρώσεις για όσους συμμετείχαν στο σκάνδαλο Plusvalenza.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την τιμωρία 15 βαθμών που επιβλήθηκε στη Γιουβέντους και των υπόλοιπων υποθέσεων που εκκρεμούν εις βάρος της, ο φάκελος της έρευνας που διενεργείται φαίνεται πως εμπεριέχει και τα ονόματα 26 ποδοσφαιριστών αλλά και ενός προπονητή.

Όλοι τους έχουν έμμεση εμπλοκή στο σκάνδαλο αφού δέχθηκαν έπειτα από εισήγηση του τότε προέδρου Αντρέα Ανιέλι και του τότε αρχηγού Τζόρτζιο Κιελίνι, να μειωθούν οι μισθοί τους εικονικά χωρίς ωστόσο να εισπράξουν την αδήλωτη διαφορά.

Στην αποκάλυψη προέβησαν μέσω καταθέσεων ο Ματάις Ντε Λιχτ και ο Ματία Ντε Σίλιο που την περίοδο εκείνη αγωνίζονταν στη Γιουβέντους, ενώ παρουσίασαν και συνομιλίες με τον Κιελίνι από το Whatsapp.

H συμφωνία φαίνεται πως έγινε μεταξύ 22 ποδοσφαιριστών συν του τότε προπονητή Μαουρίσιο Σάρι, με τις προβλεπόμενες ποινές να κάνουν λόγο για αποκλεισμό τουλάχιστον ενός μήνα ενώ στον σύλλογο αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμο τριπλάσιο του φερομένου ποσού που γλίτωσε μέσω φοροδιαφυγής.

sport-fm.gr

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι