Market Pass: 3 Μαρτίου οι πρώτες πιστώσεις

24/01/2023 | 18:04

Στο market pass (κάρτα αγορών) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε ότι οι αιτήσεις θα γίνουν έως τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ στις 3 Μαρτίου θα γίνουν και οι πρώτες πιστώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το κόστος του market pass ή αλλιώς «κάρτα αγορών» υπολογίζεται στα 600 εκατ. ευρώ που προέρχονται από την έκτακτη φορολόγηση των υπερεσόδων των διυλιστηρίων.

Το νέο ενισχυτικό θα τεθεί σε εφαρμογή από τον Φεβρουάριο και θα ανέρχεται στο 10% επί του ύψους των αγορών ειδών κάθε είδους από τα καταστήματα λιανικού εμπορίου τροφίμων και μέχρι συγκεκριμένα όρια, που διαμορφώνονται ανάλογα με τη σύνθεση του νοικοκυριού.

newsit.gr

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ