Η Δημοτική Αρχή σε εκδηλώσεις για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε χθες το απόγευμα, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» νομού Αχαΐας. 

Στην εκδήλωση έγιναν και βραβεύσεις και μεταξύ αυτών, βραβεύτηκαν «ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Δήμος Πατρέων, για την γενναιόδωρη, πολύχρονη, πολύπλευρη και σημαίνουσα στήριξή τους».

1_2.jpg

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του Δημάρχου, η Αντιδήμαρχος, η οποία στον χαιρετισμό της, μετέφερε «τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Πατρέων, για καλή χρονιά, υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίσει ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» να δίνει τις δικές του μάχες με το πάθος και την συνέπεια που τον διακρίνει για το αυτονόητο, καθότι η πολιτεία ουδέποτε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Το «Άλμα Ζωής» -συνέχισε η κυρία Σαμούρη- έχει προσφέρει διαχρονικά μεγάλο έργο στην περιοχή μας και ιδιαιτέρως σήμερα που το Δημόσιο Σύστημα Υγείας έχει δεχθεί τεράστιο πλήγμα με χιλιάδες κενά σε μόνιμους γιατρούς και τραγικές ελλείψεις σε υποδομές και εξοπλισμό η κοινωνία μας. Οι συνάνθρωποι μας, έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ, το έργο και την παρουσία σας. Η Δημοτική Αρχή –κατέληξε- θα είναι πάντα δίπλα σας με κάθε δυνατότητά της και κάθε τρόπο με σκοπό την ενίσχυση του έργου σας. Καλή δύναμη σε όλους σας στο Δ.Σ. και στην πρόεδρο Αγγελική Στεφανάκη».

 

Η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού - Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, Αναστασία Τογιοπούλου και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρος Τουλγαρίδης, παραβρέθηκαν χθες το απόγευμα στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ρακίτας «Η Αγία Παρασκευή», που πραγματοποιήθηκε στην Αγορά Αργύρη. 

dsc_5002.jpg

Η Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, ευχήθηκαν καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη, ευόδωση των στόχων του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου και παράλληλα μετέφεραν τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Την εκδήλωση εμπλούτισαν, μουσικά και χορευτικά, η Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, με παραδοσιακούς Πελοποννησιακούς χορούς.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ