Πάτρα: Νεαρός απειλούσε… με το χέρι στην τσέπη – Συνελήφθη με την κατηγορία της ληστείας

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Στη σύλληψη ενός 18χρονου που κυκλοφορούσε αλλά δεν…οπλοφορούσε, όπως ήθελε να δείχνει, προχώρησαν αστυνομικοί στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, ο νεαρός κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας εμφανιζόταν σε καταστήματα και απειλούσε τους ιδιοκτήτες, ζητώντας χρηματικά ποσά.

Προκειμένου να εκφοβίσει ακόμα περισσότερο είχε βάλει το χέρι στην τσέπη του μπουφάν του προσποιούμενος πως κρατούσε επικίνδυνο αντικείμενο.

Ο 18χρονος πήγε σε δύο μίνι μάρκετ στην περιοχή της Πατρών Κλάους και σε βενζινάδικο στη Νέα Εθνική Οδό.

Στο πρατήριο υγρών καυσίμων του έδωσαν 20 ευρώ και στο ένα μίνι μάρκετ τσιγάρα προκειμένου να τον αποφύγουν.

Ωστόσο, στο άλλο μίνι μάρκετ ο υπάλληλος δεν πείστηκε πως το αφεντικό χρωστούσε στον δράστη 50 ευρώ, τα οποία είχε απαιτήσει νωρίτερα και τελικά ο νεαρός συνελήφθη με την κατηγορία της ληστείας.

 

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»

Co-parenting: Μπορεί μια οικογένεια να παραμείνει ενωμένη ακόμα κι όταν η σχέση των γονιών τελειώσει;

Χρυσές Σφαίρες και για τα Podcast

Βρετανία: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να περιορίσει τις βίζες εργασίας μόνο σε πτυχιούχους

Χριστοδουλίδης: Θα μπούμε στο Σένγκεν το 2026

Τέσσερα χρόνια από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι δήλωνε ο «τραγικός σύζυγος» που αποδείχθηκε δολοφόνος

Το καθήκον του στο «αντίο» του Αντρέ ο ΠΑΟΚ, αποτελείωσε την ΑΕΚ!

13η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών «Πάμε με Ποδήλατο»