"ΚΑΛΗΣΤΕΙΑ" στο θέατρο Αγορά

Παραστάσεις από τις 10 Φεβρουαρίου

Η θεατρική ομάδα ΄΄Ιδρώμενα΄΄, μετά την επιτυχημένη πρώτη της παράσταση το 2019 - ΄΄Λίστα γάμου΄΄ - επανέρχεται δριμύτερη, ανεβάζοντας στο θέατρο Αγορά, το έργο του Νώντα Φωκά και της Ελισάβετ Αθανασάτου  ΄΄ΚΑΛΗΣΤΕΙΑ΄΄.

Πρόκειται για μια σπονδυλωτή κωμωδία, που στοχεύει να αναδείξει και να αποτυπώσει παθογένειες μέσα στις οικογένειες και ευρύτερα, που δυσκολεύουν την επικοινωνία και την ανάγκη για μια επιθυμητή ηρεμία και πληρότητα. Οι ανατροπές κατά τη διάρκεια του έργου τονίζουν τη σχετικότητα των εννοιών ‘καλό ’ και ‘κακό’, ΄άσχημο’ και ‘όμορφο’, ‘σωστό’ και ‘λάθος’.

Αιχμηροί διάλογοι και αλήθειες που δεν μπορούν να μην ειπωθούν. Χαμόγελα και εκρήξεις θυμού την ίδια στιγμή. Αισιοδοξία και απογοήτευση. Ένα κολάζ συναισθημάτων, που έχει ζήσει ο καθένας από εμάς. Και κάπου εκεί… μια ληστεία!

Η σκηνοθεσία είναι - πάλι – του Νώντα Φωκά. Η ομάδα  αποτελείται από δρομείς μεγάλων αποστάσεων (μαραθωνοδρόμοι!), με κοινό γνώρισμα την αγάπη τους για το θέατρο και φυσικά τον αθλητισμό, εξ ου και το όνομά της «Ιδρώμενα» - Ιδρώτας και Δρώμενα.

 Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι: Γιώργος Γραμμένος, Μαρία Γιαμαρέλου, Θεανώ Κανελλάκη (φιλική συμμετοχή), Αντρέας Μαζαράκης, , Κώστας Λάμπος, Έλλη Τσώνη, Γιώργος Δεμερτζής, Ηλίας Αραβαντινός και Κώστας Ζαφείρης.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο θέατρο Αγορά στις 10,11,12 και 17,18,19 Φεβρουαρίου 2023.
Ώρες παραστάσεων: Παρασκευές και Σάββατα 21.15 // Κυριακές 20.15
 

image_1.png      

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ