Το δώρο του ΚΟΙΣΠΕ “Φάρος” στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη

Με συγκίνηση παρέλαβε το δώρο που του προσέφερε ο ΚΟΙΣΠΕ “Φάρος”, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.
 

Πρόκειται για ένα έργο που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι εξυπηρετούμενοι του κέντρου, ως ένα δείγμα αγάπης και φιλίας προς τον κ. Καρβέλη και τα στελέχη του, που συνέδραμαν ώστε να φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της 6ης ΥΠΕ, το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του ΚΟΙΣΠΕ “Φάρος”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΚΟΙΣΠΕ «Φάρος» είναι μια καινοτόμος Μονάδα Ψυχικής Υγείας που αναπτύσσει επιχειρηματικές δραστηριότητες. Δημιουργεί θέσεις προστατευμένης ή και υποστηριζόμενης εργασίας για πρόσωπα με ψυχική αναπηρία.

Στόχος του, η επαγγελματική αποκατάσταση και η κοινωνική ενσωμάτωση. Η 6η ΥΠΕ με πρωτοβουλία του Διοικητή της Γιάννη Καρβέλη, συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της, στο στόχο του Κοινωνικού Συνεταιρισμού, διευκολύνοντας την απασχόλησή τους σε δομές υγείας

326946282_5867301033359184_2207389277949281621_n.jpg

Σε ότι αφορά το μπαζάρ, η επιτυχία που σημείωσε ήταν μεγάλη και συγκινητική. Ενώ, όπως είπε ο κ. Καρβέλης ανάλογες δράσεις σε συνεργασία με το ΚΟΙΣΠΕ “Φάρος”, θα επαναληφθούν στο μέλλον.

Το ιδιαίτερο και μοναδικό δώρο, κοσμεί ήδη το γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη στον 3ο όροφο του κτιρίου.

 


 

Διαβάστε επίσης