Πάτρα: Στον ανακριτή οι “6” για ληστείες και ναρκωτικά, ανάμεσα τους και ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στον ανακριτή οι 6 νεαροί  που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ανήκουν στον αντεξουσιαστικό  χώρο και για δύο τουλάχιστον χρόνια έκαναν ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά ενώ υπενθυμίζεταιπως στις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκε και εκρηκτικός μηχανισμός.

Ανάμεσά στους κατηγορούμενους βρίσκεται ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν.

Οι συλληφθέντες στην Πάτρα ήταν συνολικά 7. Χθες το μεσημέρι απολογήθηκε η 24χρονη φοιτήτρια η οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει επτά  ληστείες, τρεις σε καταστήματα τραπεζών, τρεις σε υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ και μία σε κατάστημα Super Market, δέκα  κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μια διάρρηξη σε σπίτι.

Σε ένδειξη συμπαράστασης, αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας.

 

dik_5_0.jpg

dik4.jpg

dik2.jpg

dik1.jpg

323692113_555639206507512_2839327049042652977_n_0.jpg

323692630_693791509103447_1199192232833796628_n.jpg

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων