Τάσος Γιαννόπουλος: Το πήρα λίγο πάνω μου με την επιτυχία του «Ευτυχισμένοι Μαζί»

 

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Τάσος Γιαννόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Με αφορμή την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, “Κάνε ότι κοιμάσαι” μίλησε ο Τάσος Γιαννόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη, το μεσημέρι της Κυριακής, όπου και αναφέρθηκε στη δύσκολη διαχείριση της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε το σίριαλ “Ευτυχισμένοι Μαζί”.

«Στο Ευτυχισμένοι Μαζί έπαιζα έναν ρόλο… άστα να πάνε! Έξω καρδιά, ωραίος τύπος, τρελός εντελώς! Όσο περνούσαν τα επεισόδια έλεγα «που θα φτάσει;». Μέχρι και εξωγήινους είδε» παραδέχθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

«Σήμερα είμαι πιο κοινωνικός γιατί τότε δεν ήμουν και τόσο. Και τώρα δεν είμαι δηλαδή αλλά τα καταφέρνω. Οι συνεντεύξεις και όλα αυτά δεν υπήρχαν στο μυαλό μου. Ως άνθρωπος, όταν γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους, δεν ανοίγομαι τόσο γρήγορα.

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που με βοηθούν αν με δουν ότι ξεφεύγω γιατί το πήρα λίγο πάνω μου με την επιτυχία. Εκείνη τη στιγμή χρειάζεσαι έναν άνθρωπο να σου πει να ηρεμήσεις γιατί δεν έγινε και τίποτα».

Επίσης, ο Τάσος Γιαννόπουλος εξομολογήθηκε πως «οι άνθρωποι δεν έχουμε μόνο το καλό και το κακό. Είμαστε πολυδιάστατοι οπότε θέλει και αυτός ο ήρωας στη σειρά να βγει λίγο στο φως.

Θέλει να κάνει μια καινούργια ζωή. Η αποκάλυψη για την προδοσία του πιο κοντινού του ανθρώπου, στο τελευταίο επεισόδιο, δεν είναι κάτι για αυτόν; Να σε προδώσει έτσι ένας κοντινός σου άνθρωπος; Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι ραγδαίες».

Όταν όμως η δημοσιογράφος ρώτησε τον ηθοποιό εάν ο ήρωας που ερμηνεύει θα μάθει στα επόμενα επεισόδια πως η αδελφή της γυναίκας του βρίσκεται στη ζωή, εκείνος απάντησε αρνητικά αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως… δεν προλάβει να το μάθει ο Βανδώρος.

«Α, δεν θα προλάβει» αναφώνησε η Ειρήνη Αρβανίτη με τον Τάσο Γιαννόπουλο να χαμογελάει με νόημα.

https://www.newsit.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ