Πάτρα: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταγωγή των 7 συλληφθέντων για την εγκληματική οργάνωση στον εισαγγελέα - Έξω από τα δικαστήρια και ο "Στέλιος" της 17Ν (ΝΕΟΤΕΡΑ + ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Κακουργηματική δίωξη και για τους 7 συλληφθέντες

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εγκληματική οργάνωση, ληστείες, κατοχή ναρκωτικών και εκρηκτικών άσκησε η Εισαγγελία Πατρών και στους 7 συλληφθέντες αντιεξουσιαστές. Οι 6 θα απολογηθούν την Τρίτη και η κοπέλα τη Δευτέρα. Για υπερβολική δίωξη και υπερβολική δικογραφία έκανε λόγο ο δικηγόρος ορισμένων εκ των κατηγορουμένων, Χρήστος Τσόλκας.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης, η μεταγωγή από το Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, στην Εισαγγελία της Πάτρας, των 7 αντιεξουσιαστών συλληφθέντων που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση εγκληματικής οργάνωσης και δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη ένοπλων ληστειών, κλοπών μοτοσυκλετών, καθώς και στην καλλιέργεια και πώληση κάνναβης στην Πάτρα.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, βρίσκονται συγγενείς των συλληφθέντων μεταξύ αυτών και ο "Στέλιος" της 17Ν πατέρας, ενός εκ των κατηγορουμένων, καθώς και αλληλέγγυοι αντιεξουσιαστές οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ τους.

Σύμφωνα με συνηγόρους υπεράσπισης των συλληφθέντων, θα ζητηθεί προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή αφού πρώτα απαγγελθεί το κατηγορητήριο από την Εισαγγελία.

 

 

 

Πάτρα: Δείτε φωτογραφίες από τις γιάφκες των συλληφθέντων αντιεξουσιαστών για ληστείες - Βρέθηκε μέχρι και ειδικός σωλήνας για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης