Κύπελλο: Η Λαμία νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

18/01/2023 | 19:31

Η Λαμία επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Νovibet 2022-23.

Η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε στο 28ο λεπτό με σκόρερ τον Φάνη Τζανδάρη ο οποίος με αριστερό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη. Η ομάδα των Σερρών ισοφάρισε στο 41ο λεπτό με τον Ελέζι να πλασάρει εύστοχα μετά από όμορφη κίνηση και ασίστ του Γκέκα.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Τσιλούλης στο 78ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Βασιλαντωνόπουλος σε ανατροπή από τον Τσομαχασβίλι.

 

Παντέρμη Κρήτη
16/11/2025 | 10:02

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του