Απαγχονισμός στο Μοσχάτο: Ομολόγησε συμμετοχή η 50χρονη – «Του έσπρωξα την καρέκλα»

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ του Μοσχάτου, όπου ένας 50χρονος φέρεται να οδηγήθηκε στην αυτοκτονία. Συγκεκριμένα, βρέθηκε απαγχονισμένος στο βράδυ της Δευτέρας (16.01.2023) μέσα στο διαμέρισμά του.

Η γυναίκα, περίπου ίδια ηλικίας, που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας, δηλαδή μέσα στο διαμέρισμα στο Μοσχάτο, συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε συμμετοχή της στην αυτοκτονία του άνδρα. 

Η γυναίκα ανακρινόταν όλο το βράδυ από τις Αρχές. Αυτό που υποστήριξε είναι ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα και πως για αυτόν τον λόγο βρέθηκε στο διαμέρισμά του.

Σε κάποια στιγμή, οι δυο τους τσακώθηκαν και τότε η ίδια του επιτέθηκε και επιχείρησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι. 

Ο άνδρας και εκείνη πάλεψαν και σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στο πλαίσιο της προανάκρισής της, η ίδια δεν τον τραυμάτισε θανάσιμα. 

Στη συνέχεια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο άνδρας φέρεται να έφτιαξε μια θηλιά με μια ζώνη, την έδεσε σε ένα μονόζυγο, ανέβηκε σε μια καρέκλα και πέρασε τη θηλιά στον λαιμό του. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τη γυναίκα, ήταν η ίδια αυτή που έσπρωξε την καρέκλα και ολοκλήρωσε την αυτοκτονία του άνδρα. 

Προς το παρόν, μάλιστα, η κατηγορία που τη βαρύνει δεν είναι αυτή της ανθρωποκτονίας, αλλά της συμμετοχής σε αυτοκτονία. 

Οι αστυνομικοί, πάντως, αναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετές αντιφάσεις σε όσα τους έχει πει η γυναίκα και πως εξετάζεται κάθε ενδεχόμενο.

Η έρευνα διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης