Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η σχέση του με την Χρύσα Μιχαλοπούλου και το όνομα που θα πάρει ο γιος τους

 

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε στην Ναταλία Γερμανού για τη γυναίκα του αλλά και τον ρόλο του μπαμπά.

Ο αγαπημένος σεφ και κριτής αναφέρθηκε στον τρόπο που γνώρισε την Χρύσα Μιχαλοπούλου και στην πορεία της σχέσης τους.

«Γνωριστήκαμε με αυτόν τον βαρετό τρόπο (σ.σ. ιντερνετικά), αλλά αποτελεσματικό. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν θέλω να πω ότι δεν έστειλα, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πως είχε ανοίξει η κουβέντα. Ε τείνει αυτός να γίνει τώρα ο παραδοσιακός τρόπος, αλλά έτσι γνωριστήκαμε. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν την καραντίνα και στην καραντίνα πολλές σχέσεις ήρθαν κοντά -έπρεπε να κάθεσαι σπίτι, δεν μπορούσες να βγεις έξω- νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα με την Χρύσα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Πολλά πράγματα» εξομολογήθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

«Το μωράκι μας σήμερα γίνεται τεσσάρων μηνών», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν, αφού όταν η Ναταλία Γερμανού του έκανε δώρο ένα ξύλο κοπής που έγραφε «Ο καλύτερος MasterChef είναι ο μπαμπάς μου», εκείνος είπε «θα το δώσω στον Κίμωνα».

Σχετικά με την συμμετοχή του στο MasterChef περιέγραψε το πώς προέκυψε ο ρόλος του κριτή: «Στην αρχή υπήρχε μια κριτική επιτροπή, αλλά όταν έφυγε ο Σκαρμούτσος με πήραν τηλέφωνο να πάω από το κανάλι. Μου έκαναν την πρόταση. Εγώ είχα ούτως ή άλλως ρόλο πίσω από τις κάμερες, βοηθούσα με τις δοκιμασίες κλπ. Στην αρχή είχα αρνηθεί, δεν είχα σκοπό να κάνω τηλεόραση. Τελικά έγινε λίγο «βίαια». Τα πρώτα επεισόδια είναι με δανεικά ρούχα, δεν είναι με δικά μου. Δεν γνώριζε κανείς τίποτα για να μην διαταραχθεί το σύστημα».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης