Πάτρα: Νεκρή η 41χρονη που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη – Τη βρήκε ο σύντροφός της

Βρέθηκε σήμερα το απόγευμα νεκρή από τον σύντροφό της 41χρονη στην περιοχή του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για τη γυναίκα που είχε κατηγορηθεί πως στις 9 Ιουλίου του 2013 σκότωσε το μόλις 3 μηνών βρέφος της και το έβαλε στην κατάψυξη στο Αλεποχώρι Αχαίας.

Η ίδια είχε τότε ισχυριστεί πως το παιδί χτύπησε και μόλις η ίδια κατάλαβε πως δεν έχει αισθήσεις το έβαλε στην κατάψυξη.

Τότε την είχε καταγγείλει ο σύζυγός της ο οποίος κατάλαβε τι είχε συμβεί μόλις επέστρεψε στο σπίτι. Για τα αίτια του θανάτου της παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 41χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα
Πάτρα: Νεκρή η 41χρονη που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη - Τη βρήκε ο σύντροφός της

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας, μείωσε την ποινή της, σε 12ετή κάθειρξη αφού αναγνώρισε ελαφρυντικά και δεδομένου πως είχε εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές, αφεθηκε ελεύθερη το 2018. Η γυναίκα, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Έπασχε απο ψυχική διαταραχή, καθώς η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά την περίοδο τέλεσης τους εγκλήματος, εκτιμήθηκε πως διένυε επιλόχειο κατάθλιψη.

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ