Πάτρα: Νεκρή η 41χρονη που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη – Τη βρήκε ο σύντροφός της

Βρέθηκε σήμερα το απόγευμα νεκρή από τον σύντροφό της 41χρονη στην περιοχή του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για τη γυναίκα που είχε κατηγορηθεί πως στις 9 Ιουλίου του 2013 σκότωσε το μόλις 3 μηνών βρέφος της και το έβαλε στην κατάψυξη στο Αλεποχώρι Αχαίας.

Η ίδια είχε τότε ισχυριστεί πως το παιδί χτύπησε και μόλις η ίδια κατάλαβε πως δεν έχει αισθήσεις το έβαλε στην κατάψυξη.

Τότε την είχε καταγγείλει ο σύζυγός της ο οποίος κατάλαβε τι είχε συμβεί μόλις επέστρεψε στο σπίτι. Για τα αίτια του θανάτου της παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 41χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα
Πάτρα: Νεκρή η 41χρονη που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη - Τη βρήκε ο σύντροφός της

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας, μείωσε την ποινή της, σε 12ετή κάθειρξη αφού αναγνώρισε ελαφρυντικά και δεδομένου πως είχε εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές, αφεθηκε ελεύθερη το 2018. Η γυναίκα, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Έπασχε απο ψυχική διαταραχή, καθώς η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά την περίοδο τέλεσης τους εγκλήματος, εκτιμήθηκε πως διένυε επιλόχειο κατάθλιψη.

 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)