Νέα κτηνωδία στην Πάτρα: Οδηγός τραβούσε σκύλο με αλυσίδα – Συνελήφθη και κρατείται (ΦΩΤΟ)

 

  ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα. 

64χρονος οδηγός αυτοκινήτου, αλβανικής υπηκοότητας, που εκινείτο στην περιοχή του Ρίου τραβούσε σκύλο με αλυσίδα.

 Μάλιστα, κρατούσε ο ίδιος την αλυσίδα από το παράθυρο του οχήματος, τραβώντας το σκύλο με αποτέλεσμα το τετράποδο που βλέπετε στη φωτογραφία να τραυματιστεί στα πέλματα και στα πόδια.

320677549_740752460811416_5471332214646636711_n.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και άμεσα υπήρξε κινητοποίηση.

Ανδρες του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην οδό Γ. Παπανδρέου (στο Ρίο) , και τον συνέλαβαν.

Το σκυλάκι παρελήφθη από εθελόντρια προκειμένου να εξεταστεί από κτηνίατρο και να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου