Πάτρα: Δεν τα κατάφερε ο 6χρονος Θωμάς που υπέστη ανακοπή – Δωρίζουν τα όργανα του παιδιού τους οι γονείς

Εγκεφαλικά νεκρό είναι το 6χρονο αγοράκι από τα Γρεβενά, το οποίο υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, οι γονείς του, μέσα στον ανείπωτο πόνο τους, πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων.

Ο μικρός Θωμάς, έπαθε ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και άμεσα το ΕΚΑΒ στα Γρεβενά ανέλαβε το περιστατικό.

Έγινε διασωλήνωση και αναζητήθηκε κρεβάτι στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν υπήρχε ελεύθερο και έτσι αποφασίστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου. 

Οι γιατροί στη ΜΕΘ Παίδων προχώρησαν σε μια διαδικασία “ψύξης” του εγκεφάλου, ώστε να τον προφυλάξουν από πιθανές βλάβες λόγω της καταστολής ξεκινώντας θεραπευτική αγωγή.

Εδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε καθώς η κατάσταση του ήταν σοβαρότατη τα τελευταία 24ωρα.

 

 

Τα κόκκινα ελάφια της Πάρνηθας εξαφανίζονται: Έχουν μείνει μόνο 49, τι φταίει

Νέο θρίλερ με τη δολοφονία του Γιώργου Καριώτη – Συνελήφθη 41χρονος μετά από 3 χρόνια, η μαρτυρία που τον «έκαψε»

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ της Κυριακής

Υδροπονική χασισοκαλλιέργεια σε σπίτι στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Γιουβέτσι κοτόπουλο με τριφτά λαχανικά

Τουρισμός: «Πονοκέφαλος» για τις κενές εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας εν όψει καλοκαιριού

Πάτρα: Το “μίνι” καλοκαιράκι γέμισε τις παραλίες (ΦΩΤΟ)

Αντίνοος Αλμπάνης: Φίλησε στο στόμα την Μαρία Σολωμού στην Ιταλία