Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Συνάντηση εργασίας του Σπύρου Μυλωνά με τη Σία Αναγνωστοπούλου

Τα προβλήματα που συζητήθηκαν

Περίπου 2 ώρες κράτησε η σημερινή συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά με τη βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια εκτεταμένη επισκόπηση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα μείζονα προβλήματα του Δήμου.

Για την ακρίβεια συζητήθηκαν αναλυτικά τα παρακάτω προβλήματα:

Η κάλυψη των αρδευτικών αναγκών του κάμπου της Δυτικής Αχαΐας από το φράγμα του Πηνειού. Η ύδρευση της ενότητας Λαρίσου από το φράγμα Πείρου-Παραπείρου. Η ίδρυση αγροτικού Λυκείου στο Δήμο. Η έλλειψη εργατικών χεριών για τις ανάγκες του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα. Η σύνδεση του αεροδρομίου του Αράξου με τον υπό κατασκευή κλειστό αυτοκινητόδρομο. Η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας και τέλος η δημιουργία Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαίδευσης και Ένταξης Ρομά.

Η συζήτηση, στην οποία μετείχαν και οι συναρμόδιοι αντιδήμαρχοι, δεν αφορούσε τόσο την ενημέρωση της βουλευτού όσο την καταγραφή της φάσης στην οποία βρίσκεται το κάθε ένα από αυτά τα μέτωπα αλλά και στις αναγκαίες ενέργειες για την ταχύτερη προώθησή τους. Πάνω σε αυτήν τη βάση υπήρξε ανταλλαγή εκτιμήσεων, πληροφοριών αλλά και επισκόπηση των προοπτικών για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Σημειώνεται πάντως ότι η Σία Αναγνωστοπούλου εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σύσταση Αγροτικού Λυκείου θέτοντας στη διάθεση του Δήμου την ιδιαίτερη πολιτική και ακαδημαϊκή εμπειρία της από το χώρο της εκπαίδευσης.

 

Διαβάστε επίσης