Πάτρα: Συναγερμός για ανήλικη που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της – Σωτήρια παρέμβαση από τη μικρή αδερφή της

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο μεταφέρεται η 15χρονη που χτύπησε μετά από πτώση που είχε από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η αδερφή της ανήλικης ήταν αυτή που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, όταν είδε την αδερφή της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Λαδόπουλου, με την ανήλικη να πέφτει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, στην πίσω πλευρά του σπιτιού της και να προσγειώνεται στην αυλή.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Μεγάλη κινητοποίηση έχει προκαλέσει εδώ και λίγα λεπτά, σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ πτώση 15χρονου κοριτσιού από μπαλκόνι πρώτου ορόφου, στην οδό Στυμφαλίδος, στην Πάτρα.

Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση με τις Αρχές να προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24 ο πατέρας του κοριτσιού ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το παιδί γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει.

Ευτυχώς το κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η έρευνα της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την διακρίβωση των αιτιών της πτώσης της ανήλικης.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)