Τα “έψαλαν” στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη

30/12/2022 | 17:34

Τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που τον επισκέφθηκαν για να πουν τα κάλαντα και να ανταλλάξουν ευχές ενόψει του νέου έτους, υποδέχτηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

20221230_kalanta_protohronia_3.jpg

Την αρχή έκανε αντιπροσωπεία μελών του Φάρου Ποντίων Πάτρας, που έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα του Πόντου, ενώ ακολούθησε αντιπροσωπεία του πολιτιστικού συλλόγου Μύλου (Μπεγουλακίου) Πατρών, οι «Αετοί του Μοριά». Στη συνέχεια, χορευτές του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Πατρών, κρατώντας παραδοσιακά μουσικά όργανα ερμήνευσαν τα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ακολούθησε η μπάντα του Δήμου Πατρέων με χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες. Τέλος, τα κάλαντα έψαλαν στον Περιφερειάρχη και μέλη του Ιστορικού Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, οι οποίοι χόρεψαν και σε παραδοσιακούς ρυθμούς.

20221230_kalanta_protohronia_2.jpg

20221230_kalanta_protohronia_5.jpg

  • Βίντεο από τα κάλαντα μπορείτε να δείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

https://youtu.be/hh5_ppTkGv0

https://youtu.be/9a00Z7ybRvQ

https://youtu.be/0S4MY6P7Fuc

https://youtu.be/ufbLPAun104

https://youtu.be/zKwTh2RDrsk

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της