ΜέΡΑ25: «Όταν η Μπακαδήμα δήλωνε προδομένη από τον ΣΥΡΙΖΑ»

 

Για «αμοραλισμό» και «ξεδιάντροπο καριερισμό» κάνει λόγο το ΜέΡΑ25, σχολιάζοντας την προσχώρηση της πρώην βουλευτή του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν κρύβει την ενόχλησή του το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη για τη δεύτερη κατά σειρά προσχώρηση πρώην βουλευτή του στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Μιχάλη Κριθαρίδει, να υπενθυμίζει τις δηλώσεις της Φωτεινής Μπακαδήμα για τα γεγονότα του 2015.

Ο κ. Κριθαρίδης, με ανάρτησή του στο Twitter, επισημαίνει σχόλιο της συντονίστριας της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25, η οποία ανέφερε στο Twitter «την έβαλαν οι ψηφοφόροι του ΜέΡΑ25 στη Βουλή για να αντισταθεί στο ‘αριστερό’ μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ κι εκείνη πήρε ‘μεταγραφή‘ στο ΣΥΡΙΖΑ. Χαιρόμαστε. Ο αμοραλισμός κι ο ξεδιάντροπος καριερισμός – ανεξαρτήτως φύλου – δεν έχουν θέση στο ΜέΡΑ25».

Όταν η Μπακαδήμα δήλωνε «προδομένη» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στην ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25, μάλιστα, υπάρχει λινκ που παραπέμπει στην ιστοσελίδα της κυρίας Μπακαδήμα, όπου υπάρχει συνέντευξή της το 2019, με τίτλο «Ένιωσα προδομένη μετά τη συνθηκολόγηση του Ιουλίου του 2015».

Η Φωτεινή Μπακαδήμα αποτελεί από σήμερα το 88ο μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώνει τη συστράτευσή της με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πως «στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να ξεκλειδώσει την πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία, η οικονομία και η Δημοκρατία. Σε αυτόν τον αγώνα ενώνει τις δυνάμεις της και η Φωτεινή Μπακαδήμα. Καλωσόρισες, Φωτεινή, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!».

Είχε προηγηθεί, μία ημέρα νωρίτερα, η ανακοίνωση συμπόρευσης της Αγγελικής Αδαμοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΜέΡΑ25 τον περασμένο Μάρτιο.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης