Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά της Αχαΐας ενόψει Χριστουγέννων, από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Ανάπτυξης της ΠΔΕ

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, αρμόδιου για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπου Μπονάνου

Εντατικούς ελέγχους σε αγορές τροφίμων της Πάτρας, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, κλιμάκια των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι έλεγχοι έγιναν παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, αρμόδιου για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπου Μπονάνου, ο οποίος συνομίλησε με δεκάδες καταναλωτές, δηλώνοντας σχετικά ότι: «βασικό μας μέλημα είναι η προστασία των καταναλωτών και του αγοραστικού κοινού, με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την πάταξη φαινομένων αισχροκέρδειας και παραπλάνησης του κοινού. Οι έλεγχοι πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, θα εντατικοποιηθούν σε όλες τις αγορές της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, για την διασφάλιση της ποιότητας και ασφάλειας των παρεχόμενων αγαθών και προϊόντων».

Στους ελέγχους συμμετείχαν ο Γενικός Δ/ντης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΔΕ, Χρήστος Παπασημακόπουλος και o Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου Π.Ε. Αχαΐας, Αργύρης Αγγελόπουλος. 

 

 

Διαβάστε επίσης