Φορολοταρία Χριστουγέννων: 100.000 ευρώ σε 12 υπερτυχερούς στην ετήσια κλήρωση

 

Την ημέρα των Χριστουγέννων αναμένεται να γίνει η ετήσια σούπερ φορολοταρία της ΑΑΔΕ που θα μοιράσει 1,2 εκατ. ευρώ σε 12 υπερτυχερούς φορολογούμενους για τις συναλλαγές που έκαναν όλον τον χρόνο. 

Οι 12 υπερτυχεροί της φορολοταρίας των Χριστουγέννων θα λάβουν από 100.000 ευρώ ο καθένας, ενώ τα χρήματα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα και δεν υπόκεινται σε κρατήσεις.

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, θα κληρωθούν και μικρότεροι λαχνοί ύψους 1.000 ευρώ, τα οποία θα προκύψουν από τα αδιάθετα ποσά των προηγούμενων κληρώσεων.

Συγκεκριμένα στη συγκεκριμένη κλήρωση αναδεικνύονται: 

12 τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ έκαστος
Τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλα των 1.000 ευρώ. Το πλήθος τους προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παρέμεινε αδιάθετο κατά τις προηγηθείσες μηνιαίες κληρώσεις και συγκεκριμένα από το Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Πρόκειται για την ετήσια κλήρωση στην οποία συμμετέχουν αθροιστικά, όλοι – οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις 11 μηνιαίες κληρώσεις που – πραγματοποιήθηκαν από το Φεβρουάριο έως το Δεκέμβριο του 2022.

Για τον υπολογισμό του – χρηματικού ποσού που προκύπτει από τα αδιάθετα ποσά προηγούμενων κληρώσεων, λαμβάνονται – υπόψη οι μηνιαίες κληρώσεις που διενεργήθηκαν από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Από τη μεγάλη ετήσια κλήρωση θα εξαιρεθούν όσοι έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης