Πάολα: «Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου»

17/12/2022 | 10:46

 

 

Με αφορμή τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο, η Πάολα μίλησε για όλα στο «Happy Day».

«Είναι μία πάρα πολύ ωραία συνεργασία γιατί είμαστε δύο παιδιά που εκτιμούμε και σεβόμαστε το ένα το άλλο, οπότε δεν θα μπορούσε να πάει κάτι άσχημα. Σε μένα προσωπικά δεν έχει συμβεί ποτέ να πάει κάτι στραβά σε συνεργασία μου. Κι ας θυμόσαστε ένα περιστατικό. Το ξέρατε διαφορετικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Ήταν όλα καλά» ανέφερε η Πάολα και μίλησε για τα ψευδή δημοσιεύματα.

«Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που με έχουν στενοχωρήσει γιατί λέω γιατί τόσα ψέματα και τόση λάσπη; Για ποιον λόγο; Δεν διαβάζω γιατί δεν έχω σχέση με τα social media. Τα μαθαίνω από δω και από εκεί».

Αναφορικά με την φράση που λέει στην Παολίνα, η Πάολα εξομολογήθηκε: «Της λέω: να είσαι έξυπνη και να προσέχεις τα πάντα γύρω σου και τον εαυτό σου. Ένας έξυπνος άνθρωπος προσέχει τον εαυτό του. Είμαι φουλ παραδοσιακή μαμά».

«Δεν μου κάνουν τα ρούχα που φορούσα στο παρελθόν σε εμφανίσεις μου. Έλεγα ότι θα είμαι αιώνια λεπτή, αλλά αρχίζω να αλλάζω. Δεν έχω γυμναστεί ποτέ στη ζωή μου» απάντησε στη συνέχεια η Πάολα.

Όσο για το αν παρατούσε κάτι για να φύγει στην Κρήτη, για τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη, επεσήμανε: «Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου. Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα για να γυρίσω στο χωριό μου. Από εκεί που έφυγα, εκεί θα ξαναγυρίσω. Ο έρωτας είναι σημαντικός σε όλα τα κομμάτια».

https://www.govastileto.gr/

Αχαΐα: Θρήνος για 35χρονο που έφυγε από την ζωή (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Χρ. Αλεξοπούλου για Γ. Παπανδρέου: Δήθεν Αχαιός που δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε τον δρόμο για το χωριό του στο Καλέντζι

Δυτ. Ελλάδα: Νεαρός αποπειράθηκε να βιάσει 18χρονη στο λιμάνι, την έσωσε Ρομά!

Πέθανε η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά – Είχε χάσει σε τροχαίο το μοναχοπαιδί της προ μηνών