Τα tips που θα κάνουν την επιδερμίδα μας να ακτινοβολεί λίγο πριν από τις γιορτές

Τι κάνουμε

Ρεβεγιόν, μπαρ, θέατρο, μουσικές παραστάσεις, κινηματογράφος κ.ο.κ. Γεμίζοντας την ατζέντα μας με τις εξόδους των γιορτών, σκεφτόμαστε ταυτόχρονα και τι θα φορέσουμε.

Είναι αλήθεια όμως ότι όσο στυλάτο και αν είναι το outfit μας, άλλο τόσο όμορφο και ξεκούραστο θέλουμε να είναι το πρόσωπό μας, ακόμα και με ελάχιστο μέικ απ. Υπάρχει τρόπος να βελτιώσουμε την όψη μας, λίγες μέρες πριν από το ρεβεγιόν; Υπάρχει! Δεν παραλείπουμε λοιπόν τα παρακάτω βραδινά beauty tips τα οποία συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου μας, χαρίζοντας επιδερμίδα που ακτινοβολεί λίγο πριν από τις γιορτές.

# Προσφέρουμε εντατική ενυδάτωση στην επιδερμίδα

Αυτό αποτελεί το βασικό βήμα για μία όμορφη, λαμπερή επιδερμίδα.

Τι κάνουμε

*Μετά τον καθημερινό βραδινό καθαρισμό, απλώνουμε έναν ορό με ρετινόλη και στη συνέχεια μια ενυδατική κρέμα νύχτας με υαλουρονικό οξύ. Εναλλακτικά, ακολουθούμε μία αγωγή με γλυκολικό οξύ, το οποίο απομακρύνει ήπια τα νεκρά κύτταρα και συμβάλλει στην ανάπλαση και στην ομοιομορφία της επιδερμίδας, μειώνοντας ταυτόχρονα λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

* Οι αντιγηραντικές μάσκες προσώπου μπορούν να κάνουν τη διαφορά, γιατί είναι σχεδιασμένες ώστε να προάγουν άμεσα τη φωτεινότητα, την απαλότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Επιπλέον μας χαρίζουν μερικά λεπτά χαλάρωσης και μία αίσθηση πολυτέλειας.

#Απομακρύνουμε το πρήξιμο στα μάτια, και φωτίζουμε το βλέμμα μας

Η εορταστική περίοδος είναι διασκεδαστική, αλλά οι υποχρεώσεις και το φορτωμένο πρόγραμμα, μπορεί να μας αγχώσει αφήνοντας σημάδια κούρασης στο πρόσωπό μας, με κυρίαρχα τους μαύρους κύκλους και τις «σακούλες».

Τι κάνουμε:

*Εξασφαλίζουμε 7 με 8 ώρες ύπνου καθημερινά.

*Επιλέγουμε καλλυντικές συνθέσεις που αποσυμφορούν τη μικροκυκλοφορία, μειώνουν την κατακράτηση υγρών και χαρίζουν λάμψη στην περιοχή. Επίσης οι μάσκες ματιών σίγουρα θα βοηθήσουν να πετύχουμε άμεσα το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Bonus tip: Για έξτρα σύσφιξη και τόνωση της περιοχής, τοποθετούμε τη μάσκα ματιών στην κατάψυξη 15’ πριν τη χρησιμοποιήσουμε.

# Φροντίζουμε τις βλεφαρίδες

Για να αποκτήσουμε πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, χρησιμοποιούμε κάθε βράδυ μία αγωγή πλούσια σε βιταμίνες και πρωτεΐνες που τις ενισχύουν και τις προστατεύουν συμβάλλοντας στην επιμήκυνσή τους μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Bonus tip: Χωρίς την απαιτούμενη πρόσληψη νερού, δεν πρόκειται να λάμψει η επιδερμίδα μας. Γι’ αυτό αυξάνουμε την κατανάλωσή του σε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό καθημερινά. Προαιρετικά, κάθε πρωί, πίνουμε μία κούπα με ζεστό νερό και μία φέτα λεμόνι. Εκτός από βιταμίνη C, απομακρύνει τις τοξίνες από το δέρμα.

 

VITA.GR