Πάτρα: Ζωή μεγιστάνων έκανε η σπείρα που είχε στήσει δίκτυο πειρατείας συνδρομητικών καναλιών - Πάνω από 10 εκατ. ευρώ τα διαφυγόντα κέρδη!

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΥΦΑΝΤΟΥ

"Θησαύριζε"  η οργάνωση που "έσπαγε" το σύστημα των συνδρομητικών καναλιών αποκομίζοντας τεράστια κέρδη και έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών..

Οι επτά συνηφθέντες και ο κύπριος "εγκέφαλός" της, που αναζητείται, έκαναν ζωή μεγιστάνων, ενώ για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιούσαν πανάκριβα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24 τα διαφυγόντα κέρδη των εταιρειών που διαχειρίζονται τα συνδρομητικά κανάλια ξεπερνούν το ιλιγγιώδες ποσό των 10 εκατ. ευρώ, ενώ η Αστυνομία έχει κατασχέσει και 6 υπερπολυτελή αυτοκίνητα.

Από τους 7 συλληφθέντες, που έγιναν σε Πάτρα και Αθήνα, ο ένας κατοικεί στην πρωτεύουσα και οι 6 είναι πατρινοί, εκ των οποίων ο ένας που φέρεται να ανήκει στην ομάδα των αρχηγών διατηρεί καφέ γνωστής αλυσίδας.

Να σημειωθεί πως τα μέλη της ομάδας προσέγγισαν τους υποψήφιους πελάτες με ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές , καθώς για την "εγγραφή" τους σε συνδρομητικό κανάλι χρειαζόταν να πληρώσουν 15-20 ευρώ το μήνα, όταν ένα κατάστημα για να αποκτήσει πρόσβαση θα πρέπει να πληρώσει πολλαπλάσιο ποσό. 

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν 45.000 ευρώ και δύο αυτοκίνητα.

Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται, ενώ αναμένεται στη σχετική δικογραφία να συμπεριληφθούν και χρήστες των παράνομων υπηρεσιών.

Εγκληματική οργάνωση για πειρατεία συνδρομητικών καναλιών "ξήλωσε" η Ασφάλεια Πατρών - Πατρινός ιδιοκτήτης καφετέριας με αρχηγικό ρόλο ανάμεσα στους επτά συλληφθέντες

 

 

 

Διαβάστε επίσης