Ημερίδα Career Fair - Ημέρα Καριέρας από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας και την Πρωτοπορία Πάτρας


 Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας και η Πρωτοπορία Πάτρας συνδιοργανώνουν επαγγελματική ημερίδα με τίτλο "Career Fair - Ημέρα Καριέρας" αύριο, Πέμπτη 8/12/2022 στο ξενοδοχείο "ASTIR". Σε αυτή την ημερίδα θα συμμετάσχουν κορυφαίοι και πλήρως καταρτισμένοι στον τομέα τους ομιλητές που θα είναι στη διάθεσή των συμμετεχόντων, για να συζητήσουν για ό,τι τους προβληματίζει και να μοιραστούν απόψεις για την επόμενη ημέρα. Tο Career Fair είναι μια Ημερίδα που διοργανώνεται μετά από πρωτοβουλία προπτυχιακών, μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων Διδακτόρων του Πανεπιστημίου Πατρών. Πρόκειται για μια πολυθεματική ημερίδα που απευθύνεται προς όλους τους σκεπτόμενους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών και απαντά πολλά ερωτήματα για το μέλλον τους. Τα επαγγελματικά δικαιώματα όλων των ειδικοτήτων, προοπτικές και προβληματισμοί στη σύγχρονη αγορά εργασίας, εφόδια από την απόκτηση πτυχίου από το Πανεπιστήμιο Πατρών, ερεύνα και ανάπτυξη της πόλης μας, απόψεις καταξιωμένων ατόμων στο κλάδο τους.
Τι κοινό μπορεί να έχουν ένας Μηχανικός, ένας Οικονομολόγος, ένας απόφοιτος Θετικών Επιστημών, ένας των Ανθρωπιστικών Σχολών; Ποιες είναι οι σύγχρονες προκλήσεις στον Ιατροφαρμακευτικό και Παραϊατρικό Κλάδο; Όλα αυτά θα απαντηθούν την Πέμπτη 8/12/2022 στο χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ¨Αστήρ¨.
Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ), η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ), ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, κ.α.