Καιρός: «Πράσινες αέριες μάζες» έρχονται στην Ελλάδα – Η πρόγνωση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου

02/12/2022 | 22:11

Ο καιρός το Σάββατο θα έχει διαστήματα με ηλιοφάνεια, αλλά και συννεφιές.

Ο καιρός αύριο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα έχει διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά και συννεφιές. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια στα ΝΑ της χώρας και αυξημένη συννεφιά στα κεντρικά με κάποιες βροχές στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, τα ανατολικά της Θεσσαλίας και στη δυτική – κεντρική Μακεδονία.

Περισσότερες βροχές περιμένουμε στην Πιερία, ενώ από το μεσημέρι και μετά τα ανοίγματα του καιρού στην ανατολική Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερα. Το βράδυ περιμένουμε επίσης βροχές στα δυτικά αλλά και στην Πιερία. Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΑ στα δυτικά 6-7 μποφόρ, ανατολικοί στο Θερμαϊκό και στο Αιγαίο βόρειοι στα 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στους 15 βαθμούς στα ηπειρωτικά, στους 10 με 11 στα βόρεια και στους 18 με 19 στα δυτικά και νότια.

Ο καιρός στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

Στην Αττική από το πρωί θα έχουμε κατά διαστήματα συννεφιές και οι άνεμοι θα είναι ΒΑ στα 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι μουντός από το πρωί με βροχές στην Πιερία. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί στα 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 13 βαθμούς.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι άστατος στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια κατά το πρώτο μισό της μέρας καθώς αναμένονται σημαντικές βροχές. Η θερμοκρασία στους 15-16 βαθμούς στα κεντρικά, 18 στα δυτικά και στους 15 στο Αιγαίο.

Τη Δευτέρα θα υπάρχει «άνοιξε-κλείσε» του καιρού με βροχές ξανά στα δυτικά. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη από τα δυτικά θα υπάρχουν νέα σύννεφα με ροή προς τα ανατολικά. Βροχές αναμένονται και στην Πιερία. Η θερμοκρασία θα είναι στους 15-16 στα κεντρικά, στους 10 με 14 στα βόρεια και στους 17 στα νότια.

Την Τετάρτη θα έχουμε ξανά πυκνά σύννεφα στα δυτικά με άστατο καιρό. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο στα βόρεια και στα νότια θα «σκαρφαλώσει» στους 19.

Η πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!