Παρέμβαση υγειονομικών στο υπ. Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για την δευτεροβάθμια περίθαλψη

29/11/2022 | 08:23

 

Παρέμβαση στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα Σωματεία των υγειονομικών, που διαμαρτύρονται στο νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

«Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό όχι εμπόρευμα – Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη – Όλοι στην απεργία» γράφει το πανό. 

«Κάτω τα χέρια από τα νοσοκομεία – Δικαίωμά μας είναι η δωρεάν υγεία» φωνάζουν οι διαδηλωτές.

https://www.zougla.gr/

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ