Νάνσυ Παραδεισανού: Μου έχει συμβεί να περνάω μεγάλο οικογενειακό ζόρι και να μην έχει ιδέα κανένας

“Κι εγώ να ξέρω ότι στα διαλείμματα ήμουν στα τηλέφωνα και στήριζα έναν πάρα πολύ δικό μου άνθρωπο” ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η Νάνσυ Παραδεισανού ήταν καλεσμένη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και σχολίασε την τηλεοπτική συνύπαρξη της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη. Παράλληλα πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση για μια δύσκολη στιγμή της.

«Πολύ ειλικρινής η Ελένη με ωραία διάθεση να πει αλήθειες. Το είδα όλο και μου άρεσε, γιατί και η Ρούλα Κορομηλά ήταν στην ίδια ακριβώς διάθεση.

Είναι δύο γυναίκες οι οποίες έχουν κάνει την πιο μεγάλη πορεία απ’ όλο τον κόσμο που δουλεύει στην τηλεόραση» σχολίασε η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εύκολα δεν είναι σε κανέναν άνθρωπο, ό,τι δουλειά κι αν κάνει. Θεωρώ ότι όλοι τρώνε τα χαστούκια κάποια στιγμή.

Μπορεί στη δουλειά να πηγαίνουν όλα τέλεια και να έχεις πολύ σοβαρά προσωπικά θέματα που δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς και να βγαίνεις στη δουλειά σου και να είσαι μες στην καλή χαρά» αναφέρει η δημοσιογράφος.

«Εμένα μου έχει συμβεί να περνάω μεγάλο οικογενειακό ζόρι και να μην έχει ιδέα κανένας. Κι εγώ να ξέρω ότι στα διαλείμματα ήμουν στα τηλέφωνα και στήριζα έναν πάρα πολύ δικό μου άνθρωπο.

Το μυστικό είναι η διαχείριση» εξομολογείται η Νάνσυ Παραδεισανού.

πηγή