Εμπρησμός στον Real Group: Προφυλακιστέος ο 27χρονος μετά την απολογία του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 27χρονος που φέρεται ως μέλος της οργάνωσης «Χιλιάδες ήλιοι της νύχτας» η οποία μεταξύ άλλων επιθέσεων είχε αναλάβει την ευθύνη και για εκείνη στα γραφεία του ομίλου Real group τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 27χρονος κατηγορείται μεταξύ άλλων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, έκρηξη κατ’ εξακολούθηση και από κοινού, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε άνθρωπο, εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο για πρόσωπα και πράγματα κατ´ εξακολούθηση και από κοινού.

Τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της εμπρηστικής επίθεσης στο κτίριο όπου στεγάζεται το Real Group ανακοίνωσε το πρωί της περασμένης Τρίτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

“Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της real news. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης” ανέφερε σε ανάρτησή του.

Πρόκειται για ένα άτομο το οποίο εμπλέκεται σε εμπρησμούς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν από την πρώτη στιγμή ότι ο συλληφθείς είχε σχέση και με τον εμπρησμό στα γραφεία της εφημερίδας Real στη λεωφόρο Κηφισίας τον περασμένο Αύγουστο.

dikastiko.gr