Survivor All Star: Τα ονόματα που ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο

Η αντιστροφή μέτρηση για το Survivor All Star έχει ξεκινήσει. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως θα λάβουν μέρος σε αυτό είναι πολλά, με κανέναν από τους πρώην παίκτες όμως να μην επιβεβαιώνει ή διαψεύδει την είδηση.

Παρόλο που η επιθυμία του ΣΚΑΪ είναι να κρατήσει τους παίκτες που θα συμμετάσχουν ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι το τέλος, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, παρουσίασε όλα τα πρόσωπα που πιθανολογούνται ότι έχουν υπογράψει.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε πως από τις γυναίκες έχουν υπογράψει είναι οι: Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ρία Κολοβού, Βρισηίδα Ανδριώτου, Καρολίνα Καλύβα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Νικολέτα Μαυρίδη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου και Εύη Σαλταφερίδου, ενώ αναφέρθηκε ότι θα μπουν και άλλες παίκτριες.

Ενώ από τους άντρες, εκείνοι που έχουν υπογράψει είναι οι: Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Ορέστης Τσάνγκ, Περικλής Κονδυλάτος, Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Πηλίδης, Τάκης Καραγκούνιας, ενώ Τριαντάφυλλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Αλέξης Παππάς είναι τα τρία πρόσωπα που μέχρι στιγμής λένε πως δε θα πάνε, αλλά πιθανολογείται να μπουν αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τα ονόματα που ειπώθηκαν από τη Super Κατερίνα, κάποια εξ αυτών έχουν δηλώσει στην κάμερα ότι δεν θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ωστόσο, αυτό μπορεί και να άλλαξε!

govastileto.gr