Ο Δήμαρχος Πατρέων βράβευσε τον «μάγο» Βασίλη Στραβοπόδη

Συμφωνία για χρήση του Παμπελοποννησιακού στην Παναχαϊκή

Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του Πατραϊκού και γενικότερα, του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον «μάγο» Βασίλη Στραβοπόδη βράβευσε την Κυριακή, 27 Νοέμβρη, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης πριν από τον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στον οποίο ήταν προσκεκλημένος από το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Στην ίδια εκδήλωση μέσα σε κλίμα συγκίνησης βραβεύτηκε και ο Κυριάκος Ανδρούτσος, από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους  παίκτες που ανέδειξε η Παναχαϊκή.

jhn_4757.jpg

Ο Δήμαρχος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Βασίλη Ζώτο, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γηπέδων ποδοσφαίρου, πρώην προπονητή της Παναχαϊκής Γιάννη Παυλάκη και το μέλος της πρώην τερματοφύλακα Ηλία Γεωργακόπουλο παρακολούθησε τον χθεσινό, ποδοσφαιρικό αγώνα για τον οποίο δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι με μια επίσης καλή και ιστορική ομάδα. Είναι αισιόδοξο τόσο το γεγονός ότι υπάρχει καλό κι ενωτικό κλίμα στην ομάδα, όσο κι ότι αρχίζει να ξαναγεμίζει το γήπεδο και οι φίλαθλοι στηρίζουν δυναμικά και στο πλαίσιο του φίλαθλου πνεύματος την ομάδα μας».

Η συμφωνία για την παραχώρηση της χρήσης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Παναχαϊκή έχει ολοκληρωθεί.

Διαβάστε επίσης