Δυτ. Ελλάδα: Αυτοκίνητο έκοψε κολόνα της ΔΕΗ σε τροχαίο - Δεν βρέθηκε ο οδηγός! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα νωρίς τα ξημερώματα στην ε.ο Αγρινίου Θέρμου στο ύψος τη Κάτω Τραγάνας. Ι.χ επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Παραβόλα εξετράπη της πορείας του για άγνωστους λόγους και αφού έκοψε κολώνα της ΔΕΗ που υπήρχε στην άκρη του οδοστρώματος κατέληξε σε λιοστάσι.

Από τον εκκωφαντικό θόρυβο της σύγκρουσης κάτοικοι της περιοχής βγήκαν έντρομοι νομίζοντας ότι επρόκειτο για έκρηξη σε μετασχηματιστή όπως ανέφεραν στο kainourgiopress. Λίγο αργότερα εντόπισαν το όχημα μερικά μέτρα πιο πέρα και έσπευσαν για βοήθεια, διαπιστώνοντας ότι στο σημείο δεν υπήρχε κανείς.

Νωρίς πρωινές ώρες ειδοποιήθηκε η Τροχαία Αγρινίου για την κολώνα, η οποία είχε πάρει επικίνδυνη κλίση και στηρίζονταν στους αγωγούς υψηλής τάσης.

Περιπολικό μετέβη στο σημείο και οι αστυνομικοί εντόπισαν το εμπλεκόμενο όχημα ,κατέγραψαν το συμβάν και προχώρησαν σε αναζήτηση των στοιχείων του ιδιοκτήτη του οχήματος,καθώς δεν είχε καταγραφεί νωρίτερα το τροχαίο και δεν δηλώθηκε κάποιος τραυματισμός. 
Συνεργείο εργολάβου του ΔΕΔΔΗΕ μετέβη στο σημείο και προχώρησε στην αντικατάσταση της κατεστραμμένης κολώνας.

kainourgiopress.gr
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ