Συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο ο Ντόρσεϊ – Νέα τρομερή εμφάνιση

 

 

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πρωταγωνιστεί στα παιχνίδι της G-League με τη θυγατρική ομάδα των Μάβερικς και όλος ο κόσμος στο Ντάλας ασχολείται μαζί του, καθώς περιμένει να τον δει στο ΝΒΑ. Οι Τέξας Λέτζεντς έπαιζαν το βράδυ του Σαββάτου με τους Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς και φαίνεται ότι έχουν βρει το κουμπί της παρέας του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Μία μέρα μετά την εύκολη νίκη τους με 133-106, οι Βάιπερς νίκησαν ξανά τους Λέτζεντς, αυτή τη φορά με 143-132, δείχνοντας ότι είναι καλύτερη ομάδα. Ο ομογενής γκαρντ είχε εξαιρετική απόδοση, σταματώντας στους 26 πόντους με 1/4 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής, στηρίζοντας στο σκοράρισμα τον τρομερό Τζέιντεν Χάρντι, που τελείωσε τον αγώνα με 41 πόντους με 13/24 σουτ (6/11 τρίποντα).

Για τους νικητές, ο Κάσιους Στάνλεϊ είχε 32 πόντους και ο Λούις Κινγκς 27 πόντους. Από εκεί και πέρα όμως, ο κακός… χαμός επικρατεί με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς οι περισσότεροι φίλαθλοι των Μαβς περιμένουν πως και πως να τον δουν στα παρκέ του ΝΒΑ με τη φανέλα των Μάβερικς.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης