Δυτ. Ελλάδα: Στη φυλακή ο 18χρονος που πιάστηκε στα ΚΤΕΛ τη στιγμή που επιχειρούσε να φύγει με 14χρονη

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 18χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη στα ΚΤΕΛ Κηφισού τη στιγμή που επιχειρούσε να φύγει με μία ανήλικη κοπέλα μόλις 14 ετών.

Εκείνη που κίνησε γη και ουρανό για να βρεθεί το κορίτσι ήταν η μητέρα της.

Η 14χρονη μπήκε με εισαγγελική παραγγελία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στις 17 Νοεμβρίου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας το έσκασε. Στη συνέχεια επικοινώνησε με μία φίλη της και βρέθηκαν έξω από το Μέγαρο Μουσικής. Αρχικά έμεναν σε ξενοδοχεία της Γλυφάδας και της Αθήνας και στη συνέχεια στο σπίτι του 18χρονου στο Καματερό.

Σκοπός του ήταν να φύγουν σε Αγρίνιο και να μείνουν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και συγκεκριμένου στο θείο του. Όμως οι αρχές εντόπισαν τον 18χρονο μαζί με την ανήλικη και τον συνέλαβαν. Αυτό που αποκαλύφθηκε είναι ότι είχε παραβιάσει και τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί στο παρελθόν ότι δεν πρέπει να πλησιάζει τη μικρή.

«Την εκμεταλλεύονται -Τη βάζουν να κάνει και κλοπές»

Ο 18χρονος αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων τις κατηγορίες: Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και αρπαγή ανηλίκου.

To newpost σας αποκαλύπτει την κατάθεση της μητέρας της ανήλικης, που προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να απομακρύνει την κόρη της από τον 18χρονο:

«Η τελευταία φορά που είδα την κόρη μου ήταν στο νοσοκομείο .Ο κατηγορούμενος και ένας φίλος του υποστήριξαν τη διαφυγή της φιλοξενώντας τη σε σπίτι στην Πετρούπολη και της έδιναν χρήματα ,τροφή και τα απαραίτητα μέσα για να μετακινηθούν .Έχω κάνει πρόσφατα μηνύσεις στο Τμήμα των Αγίων Αναργύρων εναντίον του για αρπαγή κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με την κόρη μου και είχαν επιβληθεί από την ανακρίτρια περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει και να μην επικοινωνεί μαζί της αλλά εκείνος τους παραβιάζει .Η κόρη μου δεν έχει κινητό τηλέφωνο γιατί όπως έμαθα από φίλη της το έσπασε ο κατηγορούμενος μετά από καυγά που είχαν.»

Η μητέρα στην κατάθεσή της αποκαλύπτει κάτι σημαντικό ότι εκμεταλλεύονται το παιδί της βάζοντας τη να διαπράττει ακόμα και κλοπές.

«Είμαι βέβαια ότι εκτός από την σεξουαλική της εκμετάλλευση αυτός και η παρέα του την έβαζαν να κάνει ακόμα και κλοπές .Όπως έχω πληροφορηθεί ο 18χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σύσταση συμμορίας,εγκληματική οργάνωση και ένα σωρό αδικήματα που εμπεριέχουν και βία .Κάνω έκκληση στις δικαστικές αρχές να προφυλάξουν την κόρη μου από την επαφή της με αυτόν τον άνθρωπο που μπορεί να την προκαλέσει μεγάλο κακό Για τη φίλη της κόρης μου που με ειδοποίησε ότι έχει σκοπό να την πάρει στο Αγρίνιο θεωρώ ότι είναι και η ίδια θύμα.»

Τα βίντεο στο ΤΙΚ ΤΟΚ

Ο 18χρονος οδηγείται στις φυλακές Αυλώνα, η 14χρονη βρίσκεται ήδη στην μητέρα της. Αυτό που εξετάζουν οι αρχές είναι αν τόσο η 14χρονη όσο και η φίλη της εκβιάζονταν και απειλούνταν.

Από κόσκινο περνούν και τα βίντεο που ανέβαζε ο 18χρονος στο ΤΙΚ ΤΟΚ με την 14χρονη σε ένα δωμάτιο παρουσία και άλλου ατόμου. Ο 18χρονος μάλιστα ανέβαζε τα βίντεο ενώ υπήρχε απαγόρευση από την ανακρίτρια να πλησιάζει το κορίτσι.

Ο δικηγόρος της μητέρας, Γιώργος Κανιάρης, δήλωσε στο newpost:

«Έχοντας την εντολή της μητέρας για την υποστήριξη της κατηγορίας, επισημαίνω την μεγάλη ποινική και ηθική απαξία αυτών των πράξεων. Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις για εμπλοκή και άλλων προσώπων στην συγκεκριμένη αλλά και σε ανάλογες υποθέσεις κακουργηματικής μορφής εις βάρος ανηλίκων. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.»

newpost.gr