Κινήθηκε προς τη Λένα Δροσάκη ο Πέτρος Φιλιππίδης

25/11/2022 | 14:23

Ανέβηκε το «θερμόμετρο» στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη μετά τις αναφορές  της ηθοποιού Λένας Δροσάκη, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, σε καταγγελία και άλλης κοπέλας, την οποία ωστόσο απέφυγε να κατονομάσει. 

Συγκεκριμένα, η μάρτυρας ρωτήθηκε για το εάν έχει ακούσει ποτέ για βιασμό άλλης κοπέλας από τον Φιλιππίδη, μίλησε για μία ακόμη περίπτωση, για την οποία όμως στη συνέχεια διευκρίνισε ότι δε μιλά για βιασμό και δε μπορεί να πει το όνομα.

Πρόεδρος: Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζετε κάτι, πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε δεν γνωρίζω.

Δροσάκη: Συγγνώμη δεν ήξερα…

Τότε, σηκώθηκε  όρθιος  ο Πέτρος Φιλιππίδης και φώναξε «Συγγνώμη; Συγγνώμη;;;» με τη σύζυγό του  Ελπίδα Νίνου να τον ηρεμεί και μέσα στα επόμενα λεπτά να ζητά το λόγο να κάνει μια δήλωση, λέγοντας ότι τον προκαλούν.

«Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε έπειτα από δυο χρόνια ο Πέτρος Φιλιππίδης έπειτα από ένταση που είχε προηγηθεί στη δικαστική αίθουσα.

 

ΠΗΓΗ

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή