Μαρτυρικός θάνατος για 92χρονη – Κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της

25/11/2022 | 12:44

Ανείπωτη τραγωδία εκτιλύχθηκε σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 9 στην Κόνιτσα όταν από φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι του οικισμού μία 92χρονη εντοπίστηκε απανθρακωμένη .

Αστυνομία και Πυροσβεστική έσπευσαν στο σημείο ,σπάζοντας από κοινού την πόρτα της οικίας με την άτυχη ηλικιωμένη να εντοπίζεται χωρίς τις αισθήσεις της .

Η γυναίκα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα προφανώς εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι όπου διέμενη μόνη της βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα ενώ τα ακριβή αίτια ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Κόνιτσας.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σκουρόχρωμες θηλές: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Γιατί ξυπνάμε το πρωί και νιώθουμε κουρασμένοι;

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Δημήτρης Κόκοτας: «Κάθε τόσο υπάρχει έστω και μία αλλαγή», αποκαλύπτει η σύζυγός του τα ευχάριστα νέα για την υγεία του

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Μαρία Αντωνά: «Εγώ δεν λαχτάρισα με το απαγορευτικό, πήρα το αεροπλανάκι και ήρθα μια χαρά»

Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»