Νέα αναβολή για τις 21 Δεκεμβρίου πήρε η 34χρονη για τους θανάτους των δύο κοριτσιών– Κλήση νέων μαρτύρων ζητά η υπεράσπιση

Νέα προθεσμία, την τρίτη κατά σειρά, για τις 21 Δεκεμβρίου έλαβε σήμερα η 34χρονη κατηγορούμενη από την ανακρίτρια για την υπόθεση θανάτου των δύο κοριτσιών της Μαλένας και Ίριδας.

Η νέα προθεσμία  δόθηκε καθώς η ανακρίτρια αποφάσισε να κάνει δεκτά τα αιτήματα που κατέθεσε ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας, για κλήτευση συγκεκριμένων μαρτύρων, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κριθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας το αίτημα που υποβλήθηκε για ακυρότητα της προδικασίας. 

«Σήμερα είναι μία εξαιρετική μέρα για την δικαιοσύνη, γιατί η τακτική ανάκριση έκανε δεκτά όλα τα αιτήματά μας και η ανακρίτρια κ. Τζωρτζάτου, δέχτηκε ότι έπρεπε να έχουν εξεταστεί όλοι αυτοί οι μάρτυρες οι οποίοι δεν εξετάστηκαν στην προδικασία και που για αυτό το λόγο δεν εξετάστηκαν και στην τακτική ανάκριση. Θα τους καλέσει όλους όσους αναφέρονται» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο κ.  Κούγιας αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας και, όπως αναφέρει το σχετικό αίτημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, το πόρισμα αυτό ήταν προσυνεννοημένο.