Ελένη Κοκκίδου για Μουρμούρα: «Όταν είναι να κλείσει τον κύκλο του κάτι, πρέπει να το αφήνεις»

25/11/2022 | 08:41

 

Στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε δηλώσεις η Ελένη Κοκκίδου, η οποία απάντησε για το αν θα ήταν θετική με το γάμο και για την επιτυχία της Μουρμούρας.

«Σε μία συμβίωση θα έλεγα ναι, για γάμο δεν ξέρω. Νομίζω ότι είμαι μεγάλη να πάω στο δημαρχείο ή στην εκκλησία. Στον έρωτα δεν είναι ποτέ αργά. Ο έρωτας μπορεί να έρθει και στα 90. Το πιστεύω ακράδαντα και το έχουμε δει.

Για το αν θα αποχωρούσε από τη Μουρμούρα, μετά την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία της πρόσθεσε: «Βεβαίως, όταν είναι να κλείσει τον κύκλο του κάτι, πρέπει να το αφήνεις»

https://www.zappit.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε