Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η… έμμεση δημόσια απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου μετά τα όσα είπε για εκείνον

Στον Δημήτρη Ουγγαρέζο αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram λίγες ημέρες μετά την «κρίση» στη συνεργασία τους.

«Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί… Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή- λόγω συμπεριφορών» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η έμμεση δημόσια απάντησή του στην Κατερίνα Καινούργιου

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε retweet στο προφίλ του στο twitter μια ανάρτηση η οποία γράφει την Κατερίνα Καινούργιου, ως Καίτη και αναφέρει:

«Καίτη:ο @D_ougarezos έχει εμμονές κ τσακώνεται με όλους!Καίτη, 2022: Τσακώθηκε με Μαλέσκου,Μαγγίρα, Λιάγκα,Τσιμτσιλή,Γερμανού,ξανά Τσιμτσιλή,ξανά Λιάγκα, Ρακιτζή,Μουτίδου,Θεοδωρόπουλος, «Νικηφόρος»,Κατσαφάδου( ψεύτικη είδηση για ληστεία) Κ Σπυροπούλου!! ΕΛΕΟΣ#SuperKaterina»

πηγή