Περί Σκιών: «Το Χριστουγεννιάτικο όνειρο του Καραγκιόζη»

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο καραγκιοζοθέατρο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα) και ο Καραγκιόζης του Χρήστου Πατρινού φοράει τα εορταστικά του.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και μόνο για τέσσερις παραστάσεις θα παρουσιαστεί η ζεστή παράσταση στο πνεύμα των ημερών «Το Χριστουγεννιάτικο όνειρο του Καραγκιόζη».

Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται και μεταμορφώνεται στον πλέον αγαπημένο ήρωα των παιδιών, σε Άγιο-Βασίλη. Με την κόκκινη στολή πάνω στο έλκηθρο, τον σάκο με τα δώρα που θα τα μοιράσει απλόχερα μαζί με τα γλυκά και τις ευχές στα παιδιά όλου του κόσμου, ο πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών θα μας καταπλήξει ευχάριστα λίγο πριν αποχαιρετίσει το 2022. Μια παράσταση με πολλά μηνύματα, με τα ξωτικά των Χριστουγέννων, τα σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια και με τους ήρωες του Θεάτρου Σκιών να χαρίζουν γέλιο, αγάπη, χαρά και αισιοδοξία για το νέο χρόνο.  Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

https://www.youtube.com/watch?v=VhMf6BcmvqE

Στιγμιότυπο από την παράσταση που είχε παρουσιαστεί στην ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ όπου την παρουσίαζαν η Ρένια Τσιτσιμπίκου και η Αθηνά Καμπάκογλου.

 4 Παραστάσεις

Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ. και στις 5:00 μ.μ.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ. και στις 5:00 μ.μ.

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6947938358

Περί Σκιών:  Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος. Πάτρα

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 €  (κλήρωση φιγούρες)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ