Έχασε τη μάχη ο 46χρονος Πατρινός, θύμα τροχαίου στον Καστελλόκαμπο – Ήταν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών! (ΦΩΤΟ)

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Πάτρα!

Μετά από περίπου 15 ημέρες νοσηλείας, έχασε τη ζωή του ο 46χρονος Αντώνης Γκίνης που είχε τραυματιστεί σοβαρά, στο τροχαίο στον Καστελόκαμπο, στις 7 Νοεμβρίου, όταν ηλικιωμένος οδηγός ΙΧ έπεσε πάνω στο μηχανάκι που οδηγούσε.

Αφήνει πίσω του δύο ανήλικες κόρες και την σύζυγό του, ενώ ο αδικοχαμένος πατέρας, διατηρούσε κατάστημα εστίασης στην οδό Κορίνθου, κοντά στην Τριών Ναυάρχων.

Έχασε τη μάχη ο 46χρονος Πατρινός, θύμα τροχαίου στον Καστελλόκαμπο - Ήταν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών! (ΦΩΤΟ)

unnamed.jpg

 

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»