Αμφίβολος ο Βαλένσια ενόψει Ολλανδίας

(25/11, 18:00)

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ενερ Βαλένσια στον αυριανό (25/11, 18:00) αγώνα του Ισημερινού με την Ολλανδία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Μουντιάλ 2022.

Ο 33χρονος επιθετικός, σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας του στο 2-0 της πρεμιέρας επί του Κατάρ, δέχθηκε ένα χτύπημα στα τελευταία λεπτά της εναρκτήριας αναμέτρησης της διοργάνωσης και η παρουσία του απέναντι στους «οράνιε» θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

«Οι εξέτασεις έδειξαν ότι δεν έχει κάποιον τραυματισμό, αλλά το χτύπημα είναι πολύ σοβαρό. Θα τον δούμε το απόγευμα και θα αποφασίσουμε» δήλωσε ο τεχνικός του Εκουαδόρ, Γκουστάβο Αλφαρο, που εκτίμησε ότι «... αν είναι στο χέρι του, θα παίξει. Ας του δώσουμε ένα περιθώριο και ας ελπίσουμε ότι θα ανταποκριθεί στην απογευματινή προπόνηση».

Ο Αργεντινός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει τίποτα να χάσει από την αναμέτρηση με το φαβορί του 1ου ομίλου, συγκρίνοντας μάλιστα την Ολλανδία με τη Βραζιλία και την Αργεντινή, σε επίπεδο δυναμικότητας. «Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μου, αλλά η Ολλανδία είναι μεγάλος αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλους τους τομείς, συναισθηματικά και σωματικά, και να τους... τρέξουμε μέχρι να βγουν από το γήπεδο. Ο,τι κάναμε απέναντι στο Κατάρ θα είναι ανεπαρκές κόντρα στην Ολλανδία ή τη Σενεγάλη, πρέπει να βελτιωθούμε» κατέληξε ο Αλφαρο.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης