Μαίρη Χρονοπούλου: Ζήτησα από τη Ρεμπούτσικα να γράψει ένα μικρό μουσικό ρέκβιεμ για την κηδεία μου

23/11/2022 | 23:02

Η Μαίρη Χρονοπούλου εκτός από σημαντική ηθοποιός, με μεγάλη καλλιτεχνική διαδρομή, δεν διστάζει ποτέ να μιλά για όσα την απασχολούν, τις σκέψεις της μέχρι και το πώς θα ήθελε να είναι η κηδεία της. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε για όλα.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε γιατί νιώθει την ανάγκη να μιλά για το τέλος της απάντησε αφοπλιστικά

«Γιατί έρχεται. Αυτά τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω κάθε βράδυ κι όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου.

Ζήτησα από την αγαπημένη μου φίλη Ευανθία Ρεμπούτισκα μία χάρη, να μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει.»

πηγή

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Ενόχληση για την απουσία Δένδια από τη Βουλή 

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού «μάχονται» τον καρκίνο – Μελέτη διαπιστώνει ανοσολογική αντίδραση για την καταπολέμηση της νόσου

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Πάτρα: Υποχώρησε το οδόστρωμα και “μπλόκαρε” όλη η Κανακάρη – Τι καταγγέλλουν καταστηματάρχες – ΦΩΤΟ

Ώρες αγωνίας στο Μεσολόγγι: Παιδί διασώζεται μέσα από πλημμυρισμένο σπίτι – Πνίγεται πάλι η περιοχή!