Ηλίας Μαμαλάκης για την εισαγωγή στην εντατική: «Είχα μεγάλη τύχη μέσα στην ατυχία μου»

23/11/2022 | 20:29

 

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την  πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί τις προηγούμενες ημέρες στη ΜΕΘ του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο γνωστός σεφ περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη τα όσα βίωσε τα τελευταία 24ωρα.

«Είμαι καλά, είμαι σπίτι πλέον, χρειάζομαι ακόμα 2-3 μέρες για να γίνω μάχιμος. Είμαι υπό θεραπεία, δόξα τω Θεώ είχα πολύ μεγάλη τύχη μέσα στην ατυχία μου», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έπαθε τροφική δηλητηρίαση: «Δεν είναι αλήθεια. Έπαθα μία μόλυνση, η οποία δεν έχει σχέση με το πεπτικό, ήταν ένα μικρόβιο.

Ήτανε μια τοξίνη η οποία ήρθε σε επαφή με το σώμα, δημιούργησε μια τρομερή αναστάτωση και δυσλειτουργία των ζωτικών οργάνων και των νεφρών με αποτέλεσμα να σταματήσουν να λειτουργούν. Με πήγαν κατευθείαν στην εντατική, με πότισαν με υγρά πολλά και έτσι έσωσα όλο το πεπτικό σύστημα».

https://www.govastileto.gr/

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία