MEGA Καλημέρα: Εκτός εκπομπής και ο Θανάσης Πάτρας

23/11/2022 | 11:29

 

Με νέα «απουσία» ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (23/11) η εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Μετά τον Κώστα Τσουρό, που βρίσκεται σε καραντίνα καθώς νοσεί με κοροναϊό, και ο Θανάσης Πάτρας δεν βρίσκεται στο πλατό.

Έτσι, το «παρών» σήμερα η Άννα Ζηρδέλη, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Κρικοριάν.

«Ο Θανάσης σήμερα δεν είναι κοντά μας. Γι’ αυτό και είναι κοντά μας ο Γιώργος, η Αννούλα μας και σε μια έκτακτη εμφάνιση ο Σάββας Πούμπουρας», είπε αρχικά στην έναρξη της εκπομπής η Ελεονώρα Μελέτη.

Και πρόσθεσε: «Τι να κάνουμε, αγαπημένοι μου φίλοι, καταλαβαίνετε… Περνάμε λίγο δύσκολα σε αυτή την εκπομπή τις τελευταίες μέρες, αλλά έχουμε καλούς και αγαπημένους φίλους που μας στηρίζουν με την παρουσία τους εδώ στην εκπομπή μας».

«Να στείλουμε τα χαιρετίσματα μας και στον Θανάση. Κάποια στιγμή θα χρειαζόμαστε πέντε λεπτά για να στέλνουμε χαιρετίσματα στους ασθενείς αυτής της εκπομπής», σημείωσε κάνοντας χιούμορ.

https://www.in.gr/

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών