Οικονόμου για προστασία ανηλίκων: Εισάγουμε νέες πολιτικές, συγκρουόμαστε με νοοτροπίες δεκαετιών

Στις αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς και στον νέο προϋπολογισμό αναφέρθηκε ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στη Θεσσαλονίκη.

Αναφορικά με τον προϋπολογισμό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου στη Θεσσαλονίκη, πως «είναι ο πρώτος προϋπολογισμός χωρίς μνημόνια και εποπτεία και προβλέπει ανάπτυξη 5,6% και 1,8% το 2023».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Κιβωτό του Κόσμου. «Τα θέματα δικαιωμάτων προστασίας ανηλίκων θυμάτων έχουν τύχη ειδικής μέριμνας από την κυβέρνηση με σχέδιο, τεχνογνωσία, επαγγελματισμό και μέριμνα. Τα στόματα ανοίγουν και ο φόβος των θυμάτων νικιέται» δήλωσε.

«Θα εισαγάγουμε νέες πολιτικές και θα συγκρουστούμε με νοοτροπίες δεκαετιών. Οι Αρχές συνδράμουν τη δικαιοσύνη, κανένας δεν θα μείνει αβοήθητος. Τα ιδρύματα και οι εθελοντές προσέφεραν και πρόσφεραν πολλά» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Πρέπει να φροντίζουμε έτσι ώστε η Δικαιοσύνη να αποδίδει ευθύνες» ξεκαθάρισε.

Ερωτηθείς για την ημερομηνία των εκλογών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως «ο εκλογικός σχεδιασμός της κυβέρνησης δεν έχει αλλάξει και είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας και στις δεσμεύσεις μας απέναντι στην κοινωνία».