Ο κατήφορος στα Δημόσια είναι μπροστά ή πίσω μας;

22/11/2022 | 08:59

Η βιομηχανία παρακολουθήσεων που στήθηκε εξελίχθηκε σε σύγχρονο ‘’ βαθύ ‘’ παρακράτος.

Η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια εξελίχθηκε σε λεηλασία μισθών, εισοδημάτων και ελπίδας.

Η έξωση απλών ανθρώπων από την κατοικία του και η νέα απειλή των funds αν δεν σταματήσει τώρα θα εξελιχθεί σε ‘’ βόμβα ‘’ στα θεμέλια της συνοχής της κοινωνίας.

Η κοινωνική παρακμή δεν έχει όρια, όλα στο βωμό του φαίνεστε και της σκοπιμότητας, ΚΟΝΕ – ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ – DeaL και ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ παντού.

Η συμμετοχή, ο κοινωνικός έλεγχος, η αυτοκριτική, η πρόταση που συνθέτουν μια δημοκρατική και δίκαιη κοινωνία είναι υπό περιορισμό στις μέρες μας.

Η λύση είναι μόνο μία,

Ανατροπή, ανασύνταξη και νέο ξεκίνημα

(Από ανάρτηση στο facebook)

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του