Αλεξάνδρα Παντελάκη: Αποκαλύπτει το χρηματικό ποσό που έπαιρνε από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»

22/11/2022 | 08:50

 

 

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών», μίλησε για το θέατρο, τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ αποκάλυψε και τα χρήματα που έπαιρνε όταν συμμετείχε στο «Ευτυχισμένοι Μαζί».

«Έπαιρνα περίπου 1.000-1.000 τόσο ευρώ το επεισόδιο στο Ευτυχισμένοι Μαζί αλλά σε μία μέρα μπορεί να είχα τελειώσει τις σκηνές μου από 3 επεισόδια. Και 4 επεισόδια τον μήνα σημαίνει 4.000 ευρώ» αποκαλύπτει η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε: «Ο Πέτρος με είχε σκηνοθετήσει στο Εθνικό Θέατρο. Ήταν άψογος. Και με τον Λιγνάδη, όταν παίζαμε στην Αίθουσα του Θρόνου, κάναμε τόσο ωραίες συζητήσεις. Ήταν τόσο μορφωμένος, δεν πάει το μυαλό μου. Έμεινα άναυδη»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Χάρηκα που τα κορίτσια και τα αγόρια βρήκαν το θάρρος και μίλησαν. Όλοι πρέπει να μιλάνε για να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές».

«Ο άντρας μου έχει βάλει μία ταμπέλα έξω από το δωμάτιό μου που γράφει: εδώ κοιμάται η βασίλισσα. Είναι ζωγράφος και με ζωγραφίζει. Παντρεύτηκα στα 48 και θέλω να πω σε όλο τον κόσμο, κυρίως στις γυναίκες, να μην απελπίζονται. Αν είσαι πραγματικά ανοιχτός, η ζωή θα σου φέρει», δήλωσε στο τέλος η ηθοποιός.

https://www.govastileto.gr/

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ